Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Kaj je bioresonanca, kako poteka in kakšni so rezultati?

bioresonancaVas zanima bioresonanca? Gre za metodo, ki se tako v svetu kot pri nas vedno bolj uveljavlja, saj jo pozna veliko ljudi oziroma jo je marsikdo med njimi tudi že preizkusil. Pri tem pa je zelo pomembno, da to metodo izvaja strokovnjak, ki je zato ustrezno usposobljen in bo znal rezultate tudi ustrezno interpretirati oziroma vam svetovati glede nadaljnjih ukrepov.

Za kakšno metodo gre in kdaj se uporablja?

Bioresonanca se uporablja kot metoda, s katero se ugotavlja vzroke za različne težave, pa tudi kot terapija, s pomočjo katere se lahko omili določene simptome ali jih odpravi. Uporablja se pri različnih težavah, kot so težave s prebavo, alergijske reakcije, hormonska neravnovesja, dermatitis in druge težave s kožo itd.

Kako poteka bioresonančna obravnava na Holistic.si?

Sama obravnava poteka tako, da se terapevt najprej s pacientom podrobno pogovori in mu zastavi veliko vprašanj o njegovih težavah, življenjskem slogu, prehrani in drugih dejavnikih. Med samo terapijo terapevt uporablja poseben računalniški aparat, ki zazna neravnovesja v telesu.

bioresonančna terapija

Terapija namreč izhaja iz predpostavke, da so za naše slabo počutje in bolezni kriva prav različna neravnovesja v telesu. Če jih odpravimo, odpravimo vzrok za težave, zaradi česar te minejo. Prav tako pa se z njo lahko omili tudi nekatere simptome, ki spremljajo potek bolezni.

Kakšni so rezultati te komplementarne metode?

Veliko uporabnikov je zadovoljnih s to metodo, pri čemer se rezultati kažejo predvsem pri ugotavljanju in odpravljanju alergij. Pri tem je treba vedeti, da gre za pomožno oziroma komplementarno metodo, torej za metodo, ki se jo uporablja kot dodatno terapijo poleg samega zdravljenja, ki ga vodi vaš zdravnik.

Vsekakor se je z njim pametno posvetovati o tem, kakšne terapije boste poleg osnovnega zdravljenja še preizkusili, prav tako pa se je pred odločitvijo za to metodo dobro pozanimati o njej ter poiskati terapevta, ki ima dovolj strokovnega znanja in tudi dovolj izkušenj. Če vas zanima več o tej metodi, obiščite spletno stran Holistic, kjer boste izvedeli več o njej.

Updated: september 9, 2020 — 12:28 pop
Business Center Slovenia © 2017