Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Kateri električni radiator kupiti?

Na kaj vse je treba paziti, ko kupujete električni radiator? Kaj je tisto najpomembnejše pri izbiri? Zagotovo so zelo pomembne njegove tehnične specifikacije, med njimi na prvem mestu moč. Bolj ko je izbrani grelnik močen, bolj bo učinkovit pri ogrevanju, zato je zelo pomembno, kakšno moč ima. A poleg tega je treba biti pri izbiri pozoren še na njegove druge lastnosti.

https://silenos-ogrevanje.si/

Izberite čim bolj varčen model

Marsikdo vam bo znal povedati, da je pri izbiri naredil veliko napako, ko je gledal le na ceno posameznega modela, ne pa na to, koliko energije ta model grelnika porabi za ogrevanje. Kakovosten in varčen električni radiator namreč porabi do 35 % manj električne energije, kar se pri porabi vsekakor pozna. Če izberete varčen model, lahko močno znižate svoje stroške za ogrevanje. Morda bo tak model pri nakupu sicer nekoliko dražji, a na dolgi rok se njegov nakup več kot splača, saj:

  • ima daljšo življenjsko dobo,
  • nudi večje udobje,
  • se hitreje segreje,
  • je bolj učinkovit,
  • ima boljši termostat,
  • porabi manj električne energije,
  • bodo z njim vaši stroški za ogrevanje nižji.

Pri izbiri se vam tako vsekakor splača kupiti čim bolj varčen model, četudi je ta nekoliko dražji, prav tako pa pri izbiri glejte na kakovost. Če boste izbrali kakovosten model, boste z njim vsekakor bolj zadovoljni. Razlika v udobju, varčnosti in drugih lastnostih med cenejšimi in dražjimi modeli je namreč pri uporabi zelo očitna oziroma veliko večja kot je razlika v njihovi ceni. Zato se vam splača kupiti dražji model, če je ta boljši.

Izberite zanesljivost in poskrbite za prave dimenzije

Kot že rečeno, se pri nakupu ne splača varčevati, ampak se vam splača izbrati kakovost in zanesljivost. Zato vam priporočamo, da izberete električni radiator priznanega proizvajalca, na katerega se lahko glede kvalitete res zanesete. Seveda pa bodite pri izbiri pozorni tudi na druge lastnosti. Poleg moči so zelo pomembne tudi dimenzije, ki jih prilagodite prostoru, kamor boste izbrani grelnik namestili.

Updated: november 25, 2019 — 10:14 dop
Business Center Slovenia © 2017