Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Se splača kupiti električni radiator?

Morda razmišljate o tem, da bi kupili električni radiator za kopalnico ali kak drug prostor. Morda bi ga radi uporabljali v prehodnem obdobju, ko ne prižigate centralnega sistema. Morda iščete rešitev za ogrevanje prostorov v zgornjih prostorih vikenda, kjer ni poskrbljeno za centralno ogrevanje. Ali pa imate novo hišo, v katero bi se radi čim prej vselili, zato razmišljate o tem, da bi poiskali nek grelec, s katerim bi poskrbeli, da bi vam bilo toplo.

V vseh teh primerih se električni radiator vsekakor splača kupiti. Vendar pa tak radiator ni primeren le za začasno ali občasno ogrevanje prostorov, ampak brez težav postane tudi trajna rešitev. Marsikdo, ki je preizkusil tak način ogrevanja, je bil zelo presenečen, kako učinkovit je. Sodobni grelci, ki delujejo na elektriko, namreč nudijo veliko boljše ogrevanje, kot je to veljalo nekoč, ko smo se tisti, ki nas radi zebe, ogrevali z raznimi kaloriferji in podobno. V tem času je tehnologija močno napredovala in danes tak način gretja omogoča veliko večje udobje, je bolj učinkovit in tudi bolj varčen.

https://silenos-ogrevanje.si/shop/

Sodobni grelniki, ki delujejo na elektriko, so namreč zasnovani z mislijo na udobje uporabnika in hkrati čim manjšo porabo. Pomembno je le, da izberemo primernega glede na to, kam ga bomo namestili. To pomeni, da mora biti moč grelca prilagojena kvadraturi prostora, v katerega ga bomo namestili. Običajno se jih sicer namesti na stenske konzole, možno pa je izbrati tudi samostoječo varianto, odvisno od tega, kaj potrebujete. V vsakem primeru pa tak električni radiator zasede zelo malo prostora, saj je zelo tanek in ima takšno obliko, da je na njem čim manj ostrih robov in da se na njem kar se da najmanj nabira prah.

Zaradi tega se odlično poda prav vsak prostor, za kar poskrbi tudi sodoben dizajn. Na voljo so sicer številni modeli v mnogih različicah in barvah. Poleg tehničnih lastnosti posameznega modela tako lahko tega izberete tudi glede na to, kateri se bo najbolj podal k drugi opremi v prostoru. Vsi modeli so sicer zelo minimalistično in estetsko oblikovani, tako da s kombiniranjem z drugo opremo načeloma ne boste imeli prav nobenih težav. Hkrati pa boste še poskrbeli za to, da vam bo toplo ter celo prihranili pri ogrevanju. Njihov nakup se torej več kot splača.

Updated: februar 13, 2019 — 11:50 dop
Business Center Slovenia © 2017