Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Električni radiatorji Glamox – prvovrstni in varčni

Le kdo si ne želi ogrevati na čim cenejši način? Položnice za ogrevanje so namreč lahko zelo visoke, ogrevanje pa predstavlja ogromen strošek. Možno ga je zmanjšati tako, da poskrbimo za dobro izolacijo stavbe in nova okna, pazimo pri zračenju ali se navadimo na kakšno stopinjo nižjo temperaturo prostorov, lahko pa spremenimo tudi vir ogrevanja in izberemo cenejši energent. Možnosti, kako do cenejšega ogrevanja, je tako precej, vsekakor pa so ena od zanimivih možnosti tudi električni radiatorji Glamox.

Njihova glavna značilnost ni le ta, da so varčni, temveč tudi ta, da omogočajo prvovrstno ogrevanje brez velike začetne investicije, ki je po navadi potrebna pri drugih sistemih ogrevanja. Če se recimo odločimo za ogrevanje s toplotno črpalko, moramo zanjo odšteti kar nekaj tisočakov, poleg tega pa moramo poskrbeti še za montažo celotnega sistema ogrevanja. Podobno je tudi pri ogrevanju na olje ali drva, saj moramo kupiti kurilno peč, poleg tega pa poskrbeti še za radiatorje ali talno gretje, poleg tega pa moramo plačati še mojstre, ki naredijo vse to.

Električni radiatorji Glamox vam omogočajo, da se izognete vsem naštetim stroškom. Če se odločite za ogrevanje z njimi, vam ni treba narediti nič drugega, kot da kupite radiatorje in jih montirate na želeno mesto. Montaža je zelo enostavna in jo lahko uredite tudi sami. Pomembno je le, da je v bližini mesta, kamor bi želeli montirati radiator, električna vtičnica. Slednja pa je vse, kar električni radiatorji Glamox potrebujejo za svoje delovanje. Cena radiatorjev je tako edini strošek, ki ga boste imeli za vzpostavitev sistema ogrevanja, kar je gotovo velika prednost s cenovnega vidika. Poleg tega pa so električni radiatorji Glamox montirani zelo hitro, kar pomeni, da si lahko z njimi uredite ogrevanje praktično čez noč. Če bi torej radi v kratkem času prišli do kakovostnega ogrevanja po nizki ceni, izberite Glamox!

Updated: maj 29, 2018 — 2:09 pop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Business Center Slovenia © 2017