Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Električni radiatorji Glamox so izjemno varčni!

Iščete rešitev za ogrevanje, ki ne bi povzročala nobenega hrupa in neprijetnih vonjav, hkrati pa bi bila tudi energetsko varčna in cenovno ugodna? Potem so električni radiatorji Glamox najboljša rešitev za vas, saj ponujajo vse zgoraj našteto in še veliko več! Prepoznavni so že po svojem videzu, saj so izjemne oblike, ki se estetsko poda v prav vsak prostor, ter so poleg tega zaradi nje tudi zelo enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Zaradi svojih kompaktnih dimenzij, ki prav nič ne zmanjšajo njihove učinkovitosti, so idealni za manjša stanovanja ali sobe, kjer je treba varčevati s prostorom, seveda pa lahko z njimi dobro ogrejete tudi večje sobe oziroma prostore prav vseh velikosti.

Glamox 3001

Glamox 3001

Pri izbiri pazite na to, da kupite model, ki je primeren za to, za kar ga potrebujete. Svetujemo vam, da pred nakupom preverite različne možnosti ter povprašate prodajalca o tem, katera bi bila najboljša za vas. Marsikdo si namreč sploh ne zna predstavljati, kakšna bi bila dovolj velika moč električnega radiatorja za prostor, kamor bi ga želel namestiti. Pri tem ni pomembna le kvadratura prostora, ampak tudi njegova izolacija in ostale lastnosti. Prav zato Glamox ponuja toliko različnih modelov, med katerimi se zagotovo najde tudi model, ki bi bil idealen za vas.

Če še vedno niste popolnoma prepričani, če bi bili električni radiatorji Glamox prava rešitev za vas, potem vas bo prepričalo dejstvo, da imajo 100 % izkoristek brez toplotnih izgub, kar vam omogoča, da zmanjšate stroške ogrevanja in privarčujete velike vsote denarja. Upravljanje s takšnim radiatorjem je zaradi napredne tehnologije zelo enostavno, natančen termostat pa omogoča reguliranje temperature v prostoru. Električni radiatorji Glamox imajo tudi 5 let garancije.

Marsikdo se za takšne radiatorje odloči tudi zaradi njihove enostavne montaže, ki poteka zelo hitro in brez vseh neprijetnih del, ki so nujna, če se odločite za vgradnjo klasičnega ogrevalnega sistema na drva, olje in podobno. Električna energija je energija prihodnosti, če jo pravilno izkoristite, pa je najboljša rešitev tudi za gretje. Naj vas električni radiatorji Glamox prepričajo s svojim delovanjem in vsem, kar ponujajo!

Updated: februar 29, 2016 — 9:11 dop
Business Center Slovenia © 2017