Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Kakovostni parketi v Ljubljani

Parketi Onis d.o.o. LjubljanaPri Onis.si v Ljubljani so na voljo kakovostni parketi, ki so izdelani v skladu z najvišjimi standardi. Parketi Onis Ljubljana so primerni tudi za najbolj zahtevne stranke, ki se ne zadovoljijo z najosnovnejšimi rešitvami, ampak hočejo nekaj več. Poleg klasičnih parketov iz domačih vrst lesa so tako na voljo tudi druge vrste, ki vas bodo zagotovo očarale s svojim manj običajnim videzom. Primerne so za vse, ki cenijo unikatne rešitve, ki so nekaj posebnega. Hkrati pa so pravi vsi njihovi parketi tudi tehnološko prvovrstno izdelani, kar je za trpežnost in dolgoživost parketa bistvenega pomena.

Osnova parketa je les, ki mora biti primerno obdelan, da prenese različne obremenitve. Pomembno je, da je obdelava premišljena in narejena v skladu z GreenBuilding filozofijo ter na čim bolj naravi prijazen način. Kar je prijazno naravi, je namreč prijazno tudi ljudem. Hkrati pa je treba po vgradnji poskrbeti tudi za zaščito parketa oziroma lesa, pri čemer sodobni standardni narekujejo uporabo okolju in ljudem neškodljivih premazov, lakov in drugih zaščitnih sredstev. Zelo lepi so tudi oljeni parketi, ki imajo s pravilnim vzdrževanjem prav tako lahko zelo dolgo življenjsko dobo.

Parketi Onis Ljubljana so lahko gotovi ali masivni ter izdelani iz različnih domačih ali tropskih vrst lesa. Vrsto lesa je najbolje določiti tako glede na želelni videz kot tudi na lastnosti posamezne vrste. Nekatere vrste so namreč bolj obstojne kot druge, spet tretje vrste pa so bolj odporne na vlago. Pomembno pa je tudi to, da so ekološki ne le vsi materiali talnih oblog, ampak tudi lepila in laki za njihovo zaščito. To namreč zelo poveča prijetno okolje za bivanje! Dejstvo je, da kakovosten parket, naredi prav vsak prostor veliko bolj prijeten!

Updated: oktober 2, 2017 — 1:36 pop
Business Center Slovenia © 2017