Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Laki za nohte za vse okuse

Kakšni laki za nohte pa so najbolj všeč vam? Na tržišču je na voljo zelo velika izbira različnih barvnih odtenkov in vrst lakov, med katerimi lahko izbirate. Nekatere ženske so dolgo časa zveste samo eni barvi, druge pa rade eksperimentirajo z različnimi barvnimi odtenki.

https://mollonpro.si/kategorija-izdelka/klasicni-lak/

Urejanje nohtov za vsako priložnost

Urejeni nohti so vsekakor zelo pomembni, pa če si jih lakirate, uporabljate gel oziroma kakšno drugo tehniko ali pa prisegate na njihovo naravno lepoto. Seveda pa je pomembno, da si nohte uredite priložnosti primerno, zato je doma vedno dobro imeti več lakov, tako da imate na izbiro več možnosti. Načeloma namreč velja, da mora biti izbira manikire in barva laka prilagojena tudi glede na priložnost:

– za v službo ali različne druge formalne obveznosti je treba izbirati bolj nevtralne barvne odtenke, še posebej, če gre za poslovni svet, v katerem veljajo tudi striktni kodeksi oblačenja in urejenosti.

– za večerne in druge podobne posebne priložnosti so primerni tudi bolj bleščeči ali manj običajni laki, ki pa se morajo ujemati s toaleto, pri čemer si lahko privoščite tudi nekaj več drznosti: okrasitev s kristalčki, bleščeče odtenke ali zlato in srebrno barvo.

– v prostem času so seveda dovoljeni prav vsi barvni odtenki, tako da lahko željam in domišljiji prepustite prosto pot, to pa velja tudi za različne dodatke, recimo nail art nalepke, in posebne manikire.

Pri tem pa je, ne glede na to, kakšen lak uporabite, predvsem pomembno, da so vaši nohti urejeni, za kar vam ni nujno treba obiskovati kozmetičnega salona, ampak za to z ustreznimi pripomočki, ki jih kupite v spletni trgovini mollonpro.si, poskrbite tudi kar sami doma. V omenjeni spletni trgovini pa so na razpolago tudi zelo kakovostni laki za nohte različnih vrst in barvnih odtenkov. Vedno pa se trudijo za to, da so v ponudbi na voljo tudi laki za nohte, ki sledijo najnovejšim trendom na tem področju, zato boste z njihovo pomočjo vedno urejeni in modni.

Updated: junij 3, 2020 — 2:05 pop
Business Center Slovenia © 2017