Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Najem virtualne pisarne

Kdo naj se odloči za najem virtualne pisarne

Najem virtualne pisarne Če bi se radi izognili nevšečnostim ob ustanovitvi podjetja, potem je najem virtualne pisarne prava izbira, saj bo ta izboljšala ugled vašega podjetja, ki bo dajalo bolj kredibilen in profesionalen vtis, obenem pa boste s tem pridobili tudi številne druge ugodnosti. Ena izmed njenih največjih prednosti je ta, da se vam ne bo več treba prebijati skozi kupe pošte, ki vsak dan polni vaš poštni nabiralnik.

Ne glede na to, ali gre za navadno ali priporočeno poštno pošiljko, o njej vas bodo obvestili prek elektronske pošte ali vam jo posredovali na dogovorjeni naslov. Najem virtualne pisarne omogoča tudi sprejemanje in posredovanje telefonskih klicev in faksov, sprejem strank ter možnost najema delovnih prostorov ali sejne sobe, ki je kot nalašč za pomembne sestanke s poslovnimi partnerji ali strankami, s katerimi boste lahko v njej v miru in uspešno sklenili in podpisali nove pogodbe ali izvedli predstavitev storitve oziroma izdelka, ki ga vaše podjetje ponuja. Dejstvo je, da se vsak podjetnik znajde v situaciji, ko potrebuje primeren poslovni prostor.

Virtualna pisarna je odlična izbira za vse, ki si želite imeti sedež podjetja v večjem mestu in da dostopni lokaciji, saj se zavedate na registracija poslovnega naslova na domačem naslovu prinese številne nevšečnosti in za njo poleg uporabnega dovoljenja, potrebujete tudi soglasje lastnika in sosedov, v primeru, da gre za večstanovanjski objekt. Za najem poslovnih prostorov pa nimate dovolj finančnih sredstev oziroma jih za opravljanje svoje poslovne dejavnosti ne potrebujejo, saj vaše delo poteka od doma ali na terenu. Stroški najema ali investiranja v prostore niso zanemarljivi, in so za večino novoustanovljenih podjetij previsoki. Še ena slabost poslovnega naslova na naslovu stalnega ali začasnega bivališča je, da se zasebno in poslovno življenje ves čas prepletata, da na vaš domač naslov prihaja vsa pošta, ki je namenjena podjetju, na hišni zvonec pa večkrat pozvonijo tudi stranke. Zaradi številni prednosti najema poslovnega naslova, vam bo ostalo več časa za uresničevanje vašega poslovnega načrta in razvijanje poslovne ideje.

Updated: maj 23, 2018 — 7:57 dop
Business Center Slovenia © 2017