Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Naučimo se osnov ddv-ja

Znano slovensko podjetje Inštitut za računovodstvo je podjetje, ki ponuja marsikaj. Ponuja različna izobraževanja, svetovanja, partnerstva, ima knjigarno, bazo znanja in še marsikaj.

V podjetju se lahko v sklopu izobraževanj naučimo osnov ddv-ja.

Osnove o ddv bi moral v resnici poznati vsak državljan Slovenije, saj gre za osnovno znanje oziroma splošno razgledanost. V podjetju Inštitut za računovodstvo ponujajo t. i. Davčno šolo, v kateri se naučite vse o osnovah ddv.

Osnove o ddv nas naučijo tako, da nam predstavijo praktične primere obdavčitve posameznih vrst dohodkov, prav tako pa nam predstavijo tudi primer postopka davčnega inšpekcijskega nadzora. Vse to v sklopu davčne šole oziroma v sklopu usvajanja znanja s področja ddv.

V t. i. davčni šoli bomo torej pridobili informacije o aktualni davčni zakonodaji v Sloveniji,  informacije o obdavčitvi pravnih in pa tudi fizičnih oseb, vse potrebne informacije v povezavi z obdavčitvijo blaga in posameznih storitev, informacije v povezavi s pravilnim ravnanjem pri izplačevanju posameznih vrst obdavčljivih dohodkov, informacije o pravicah in obveznostih davčnega zavezanca ter tudi možnost aktivne udeležbe in sodelovanja, kar je še posebej pomembno.

Cena takega izobraževanja res ni visoka, saj vsebuje marsikaj, kar nam bo koristilo v življenju, tudi če nimamo lastnega podjetja. Imeli bomo lahko samo neko splošno razgledanost in veliko stvari bomo tudi lahko lažje razumeli. Tečaj oziroma šola stane 24, 90 evrov + DDV.

Lahko se prijavite kar na njihovi spletni strani, kjer boste videli, kaj vse vam podjetje še ponuja. Če se torej zanimamo za to, da bi se naučili osnov ddv, potem je podjetje Inštitut za računovodstvo še kako pravi naslov za nas.

Lahko pa si naročite tudi njihovo že izdelano gradivo, in sicer tako da greste torej na njihovo spletno stran, kjer preko elektronske naročilnice naročite gradivo. Ponudbo oziroma predračun za to gradivo pa nam podjetje naknadno pošlje po pošti. Ko bomo izvedli plačilo, bomo prejeli geslo, s katerim bomo lahko ves čas dostopali do uporabnega gradiva v povezavi z ddv-

Updated: april 27, 2017 — 12:18 pop
Business Center Slovenia © 2017