Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Osvežilec zraka za dom s čudovitim vonjem

Za prijeten vonj v vašem domu lahko poskrbite na različne načine, med katerimi je seveda na prvem mestu ustrezno zračenje. Vendar pa imamo v vsakem domu tudi kotičke, kjer si lahko do prijetnega vonja še dodatno pomagamo z različnimi osvežilci zraka. Najboljši so naravni osvežilci, ki niso škodljivi ne nam ne okolju, zato jih lahko brezskrbno uporabljamo tudi v prostorih, kjer se veliko zadržujemo. Takšen je tudi osvežilec zraka za dom Essentiq, ki je narejen na popolnoma naraven način, njegovo embalažo pa je možno reciklirati.

osvežilec-zraka

Zapeljal vas bo z osvežilnim vonjem grenivke, svežim vonjem limete in hruške ali čudovito dišečim vonjem breskve in limone. Vse to so le nekateri vonji, ki so na voljo, poleg tega pa je na voljo tudi osvežilec zraka za dom z zanimivim vonjem Lapsang čaja in mandarine ali z vonjem bergamonta in janeža. Prav vsi osvežilci so na voljo v ličnih embalažah, ki se prekrasno podajo v prav vsak prostor in ga tako še polepšajo. Ravno zaradi lepe embalaže pa so takšne dišave za dom primerne tudi kot darilo.

 

V kopalnici, na stranišču ali predsobi je kakšna dišava za dom skorajda nujna, sploh če gre za prostore, ki jih težko prezračimo. V marsikaterem stanovanju namreč kopalniški prostori in predsoba nimajo oken, zato je raba kakšne dišave s prijetnim vonjem skorajda nujna. Umetne dišave imajo močan in marsikomu neprijeten vonj, medtem ko so naravni osvežilci nekaj popolnoma drugega – preizkusite naravni osvežilec zraka Essentiq in tako naredite svoj dom še bolj prijeten in dišeč!

Updated: junij 26, 2017 — 1:40 pop
Business Center Slovenia © 2017