Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Učenje v skupini je lahko več kot le zabava

Inštrukcije so včasih veljale kot nekaj groznega in so bile namenjene le tistim, ki so bili v šoli med najslabšimi in za katere se je smatralo, da iz njih ne bo nič. Danes pa je mnenje povsem drugačno. Inštrukcije so postale priljubljene in nanje se obrnejo tudi učenci, ki si želijo še boljših ocen in tudi tisti, ki nekoč želijo postati zlati maturantje.

V Sloveniji je veliko podjetij, ki se ukvarjajo z inštrukcijami in njihovi uporabniki vedo povedati, da so pri svojem delu več kot le uspešni. Kvalitetne inštrukcije je ime podjetja, ki ponuja inštrukcije z vseh možnih področij, predvsem so priljubljene inštrukcije s področja matematike.

Skupinske inštrukcije pa so v zadnjem času preplavile Slovenijo, saj imajo veliko pozitivnih lastnosti, ki učence pripeljejo do pravega znanja in posledično tudi do uspeha, ki si ga želimo prav vsi. In kje so pozitivne lastnosti tovrstnih inštrukcij? Marsikje.

Skupinske inštrukcije so v prvi vrsti zelo poceni storitev, v drugi vrsti pa je veliko lažje, če se učimo v manjši skupini, saj nam je veliko lažje, ni nam zoprno, če vemo, da tudi drugi ne razumejo nekaj, česar ne razumemo tudi mi. Sicer pa je znano dejstvo, da več glav več ve, kajneda? Obenem pa nam te inštrukcije nudijo tudi prijetno s koristnim. Pri tem se namreč lahko zabavamo z drugimi, rešujemo probleme in skupaj pridemo do končnih rešitev. Kaj je namreč lepšega kot skupinsko delo, skupinsko učenje. Navaditi se moramo namreč na skupno delo, saj se bomo slej ko prej tudi na delovnem mestu srečali z njim in ugotovili bomo, da je potek povsem enak. S skupnimi močmi nam namreč lahko uspe.

Podjetje Kvalitetne inštrukcije je torej pravi naslov za nas, če želimo, da se nam ocene izboljšajo oziroma če želimo, da v razredu izstopamo po svojem znanju, po svoji iznajdljivosti, ki smo se je naučili v skupini, skupaj z drugimi učenci.

Updated: april 27, 2017 — 9:39 dop
Business Center Slovenia © 2017