Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Prijavite se na tečaj podaljševanja nohtov!

Bi si radi uredile nohte kar doma? Ali pa si želite postati nohtna stilistka in se s tem delom ukvarjati tudi profesionalno? Morda se s tem delom že ukvarjate ali pa ste zaposlene v kozmetičnem salonu in bi rade nadgradile svoje znanje? Potem se prijavite na eno izmed izobraževanj, ki vam ga ponuja MollonPro!

Odlično izobraževanje za še več znanja

Tečaj podaljševanja nohtov je namenjen prav vsem, ki jih zanima to področje in bi radi pridobili novo strokovno znanje. Na njem se boste naučile prav vse, kar vas zanima v zvezi s postopkom podaljševanja nohtov, torej vse od a do ž.

Izkušena manikerka vam bo pokazala celoten postopek in vam lepo počasi razložila:

  • katere pripomočke in izdelke potrebujete za to,
  • na kaj vse je treba paziti pri delu,
  • katere trike je dobro poznati, da nam gre delo lažje od rok,
  • kako poskrbeti za čim boljši končni izdelek.

Z več znanja do boljših rezultatov in boljših kariernih priložnosti

Za dobre rezultate in res lepo narejene nohte so seveda večletne izkušnje zelo pomembne, prav tako pa je treba imeti kar nekaj spretnosti in biti pri delu precizen in natančen. Vendar pa je osnova za vse to kakovostno znanje. Brez njega nikakor ne gre in prav znanje lahko dobite na ustreznem strokovnem izobraževanju. Zaradi tega se tečaj podaljševanja nohtov vsekakor splača obiskati ter tako nadgraditi obstoječe znanje in ga izboljšati.

Na njem bo dovolj časa tudi za vsa vaša vprašanja v zvezi z urejanjem nohtov in njihovo nego ter samim postopkom izdelave. Tako boste iz prve roke izvedele prav vse v zvezi s postopkom, spoznale material, ki se pri tem uporablja, na koncu pa boste prejele tudi dokazilo o udeležbi, kar vam lahko pomaga pri izboljšanju možnosti za zaposlitev oziroma na sploh pri vaši karieri. Seveda pa je izobraževanje primerno tudi za vse, ki se s tem ne bi želele ukvarjati profesionalno, ampak si želijo nohte urediti same doma.

Updated: november 5, 2019 — 4:49 pop
Business Center Slovenia © 2017