Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Profesionalna kozmetika iz naravnih sestavin

Če imate kozmetični salon ali pa radi poskrbite za čim bolj kakovostno nego vaše kože, je profesionalna kozmetika prava izbira za vas. Najboljša je tista, ki je narejena iz naravnih sestavin, saj te najbolj blagodejno vplivajo na kožo ter je ne poškodujejo, ampak negujejo. Zato je s takšnimi izdelki možno tudi zelo dobro odpraviti različne težave s kožo oziroma preprečiti njihov nastanek.

Da so takšne sestavine tudi učinkovite, dokazujejo trendi na tem področju, kjer za najbolj kakovostno velja prav naravna kozmetika, ki vsebuje res skrbno izbrane in preverjene sestavine. Uporabljajo jo tudi številne zvezdnice, ki se zavedajo, kakšne učinke ima in kako pozitivno vpliva na kožo.

Katero profesionalno kozmetiko izbrati?

Na slovenskem trgu deluje kar nekaj blagovnih znamk. Med njimi je tudi slovenska blagovna znamka Essentiq, ki nudi izdelke iz naravnih sestavin. V njihovi ponudbi so tako različni pilingi, serumi, maske v prahu, osnove in čistilna sredstva, pa tudi specialni tekoči kompleksi in različni drugi izdelki, med katerimi lahko izbirate. Z njimi so uspešno nastopili na tujih trgih, kjer so že poznani in priljubljeni. Veljajo namreč za visokokakovostne in učinkovite, predvsem pa za takšne, da se jih da prilagoditi vsaki stranki posebej. To je za kozmetične salone vsekakor zelo pomembno.

V njihovi ponudbi je tudi zelo kakovostna profesionalna kozmetika iz naravnih sestavin, ki jo uporablja že kar nekaj kozmetičnih salonov. Stranke so namreč nad njo navdušene, zaposleni v salonu pa prav tako. Essentiq jim namreč nudi tudi vso potrebno podporo pri svetovanju in uporabi izdelkov, zaradi česar so rezultati še boljši.

V primeru, da bi vas zanimalo preizkusiti njihove izdelke, jih kontaktirajte in z veseljem vam bodo pomagali. Predstavili vam bodo, kaj vse ponujajo in katera kozmetična sredstva imajo v ponudbi. Predstavili vam bodo tudi sestavo teh izdelkov, saj so osnovani na organskih in ekoloških sestavinah ter imajo za to tudi vse potrebne certifikate. Ko jih boste enkrat preizkusili, pa boste ugotovili, da niso le naravni, temveč tudi nadvse učinkoviti.

Updated: januar 8, 2019 — 1:09 pop
Business Center Slovenia © 2017