Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Mini stretch folija v kolutu

Iščete čim boljšo rešitev za pakiranje določenih manjših izdelkov? Bi jih radi zaščitili ne le pred umazanijo in prahom, ampak tudi pred vlago? V ta namen imate na voljo različne možnosti, ki omogočajo učinkovito in efektivno ročno pakiranje. Za ročno ovijanje različnih izdelkov se tako lahko na primer uporabi mini stretch folija.

Dobavljiva je v kolutu, kar omogoča enostavno uporabo v kombinaciji z ročnim odvijalnikom. Tako se lahko izdelke na zelo hiter in učinkovit način z njo ustrezno zaščiti oziroma zapakira. Na voljo je v različnih širinah, ki omogočajo, da lahko vanjo zapakirate najrazličnejše izdelke.

Njena elastičnost omogoča odlično prilagodljivost obliki izdelka, kar je zelo praktično v primeru, če je ta nepravilne oblike, zaradi katere je zanj težko najti primerno embalažo. Velikokrat se jo sicer uporabi za dodatno zaščito kartonskih ali drugih škatel.

Z njo se jih namreč dodatno zavaruje še pred vlago oziroma mokroto. Lahko pa z njo povežemo tudi več škatel ali druge embalaže skupaj ter tako poskrbimo za lažje nalaganje tovora ali za to, da ta ostane na svojem mestu v kamionu ali kamionu, v skladišču ali na paleti, ki jo prevažamo z viličarjem.

Mini stretch folija je torej zelo praktična rešitev za ročno pakiranje izdelkov manjših dimenzij. Zaradi tega se v ta namen pogosto uporablja. Pomembno je le, da pri nakupu pazljivo izberete njeno širino, da bo ta ustrezala velikosti vaših izdelkov, pametno pa je premisliti tudi o tem, kakšno debelino folije potrebujete, da bodo izdelki res ustrezno zaščiteni pred različnimi dejavniki, zaradi katerih lahko pride do njihovih poškodb.

Te najpogosteje nastanejo prav med transportom, premikanjem izdelkov po skladišču ali pošiljanjem po pošti, zato je zelo pomembno izbrati primerno embalažo, ki poskrbi za to, da bodo izdelki ostali nepoškodovani ne glede na to, kje jih boste skladiščili ali kako jih boste transportirali.

 

Updated: december 20, 2018 — 2:44 pop
Business Center Slovenia © 2017