Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Skandinavska kakovost električnih radiatorjev

Skandinavska kakovost je v svetu vsekakor zelo cenjena. Po eni strani je cenjen njihov tehnološki razvoj, po drugi strani pa tudi prvovrstno oblikovanje. Oboje združujejo tudi električni radiatorji Glamox, ki so prejeli več nagrad za odličen dizajn, hkrati pa so tudi nadvse učinkoviti pri ogrevanju. Lahko bi rekli, da gre za grelnike prihodnosti, ki jih pozna vedno več ljudi.

Izberite najboljše na trgu

Če želite kupiti kar se da najboljše na trgu, so električni radiatorji Glamox vsekakor prava izbira za vas. Nudijo vam vse potrebno udobje, saj se z njihovo pomočjo prostor zelo hitro ogreje, poleg tega pa so tudi izredno varčni. Njihova poraba energije je namreč zelo nizka, kar pomeni, da lahko z odločitvijo za takšno ogrevanje poskrbite za velik prihranek.

Odlična zmogljivost in moč

Omenjeni grelniki so zelo zmogljivi, pri čemer je treba moč prilagoditi velikosti prostora, da bo ogrevanje čim bolj optimalno. Prostor bodo segreli v najkrajšem možnem času ter skrbeli za to, da bo temperatura ostala nespremenjena, saj je termostat grelnika zelo odziven, zato pri vsakem, še tako majhnem padcu temperature takoj poskrbi za ogrevanje.

Zaradi tega ne pride do večjih padcev v temperaturi, ta pa je konstantna, kar je z vidika udobja, pa tudi porabe, bistveno. Zato boste z njimi zagotovo zadovoljni, tako kot so zadovoljni že številni uporabniki.

Vrhunski design

Glamox pa vas bo navdušil tudi z vrhunskim designom. Kot rečeno, so njihovi grelniki prejeli kar nekaj oblikovalskih nagrad, saj so vsi modeli res kakovostno oblikovani. Na voljo so v številnih različicah, prav tako pa lahko izbirate med različnimi barvami in tako prostor opremite po svojem okusu.

Sodobna tehnologija in wifi termostat

Poleg tega pa so električni radiatorji Glamox tehnološko izjemno napredni na več ravneh. Med drugim lahko izberete modele z wifi termostatom, ki ga je možno upravljati s pomočjo aplikacije na vašem pametnem telefonu – torej kar na daljavo. S pomočjo aplikacije lahko tudi spremljate porabo in ogrevanje oziroma poskrbite za boljši nadzor nad njim.

Updated: marec 19, 2020 — 12:38 dop
Business Center Slovenia © 2017