Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Izberite zares najboljši pooblaščeni servis Kia

Zakaj izbrati AC Trobec? Med drugim je AC Trobec prava izbira za vse, ki iščete pooblaščeni servis Kia vozil, ne glede na letnik oziroma model, ki ga vozite, saj tam odlično poskrbijo prav za vsak avto te znamke. S tem imajo veliko izkušenj, poleg tega pa se za vsako stranko tudi maksimalno potrudijo.

kia servis vozil

Zakaj je pomembno, da se odpravite v pooblaščeni servis Kia?

Marsikdo se za ponudnika odloča le na podlagi cene. Vendar pa bi morala biti na prvem mestu pri odločitvi zagotovo kakovost storitve. Prepričajte se, ali ima ponudnik zares dovoljenje za to, da izvaja popravila na avtomobilih določenih znamk. V nasprotnem primeru namreč tvegate izgubo garancije, na kar morate biti še posebej pozorni prvih nekaj let po nakupu vozila.

Seveda pa pravica do uveljavljanja garancije ni edino, zaradi česar je smiselno izbrati pooblaščeni servis Kia – če je to seveda znamka vozila, ki si ga lastite oziroma ki ga vozite. Posledica te odločitve je, da boste lahko prepričani, da je vaš avto pregledal usposobljen strokovnjak, ki ima dovolj znanja o specifičnem modelu vašega vozila, obenem pa ima na voljo tudi vse potrebno orodje. Tako vam ne bo treba skrbeti glede varnosti, saj bo vaše vozilo vzdrževano tako, kot je treba.

Kombinacija strokovne storitve in ugodnih cen

Čeprav cena, kot omenjeno, ne bi smela biti glavno vodilo pri odločanju, pa si v AC Trobec vendarle prizadevajo, da strankam ponujajo čim bolj dostopne cene, pri tem pa ohranjajo čim bolj vrhunsko kakovost storitve. Ta edinstveni spoj profesionalnosti oziroma strokovnosti in konkurenčnih cen je navdušil že številne lastnike jeklenih konjičkov, ki se z veseljem vračajo k njim – tako za redne preglede kot za popravila vozila, ki se seveda izvedejo na podlagi predhodnega dogovora – na servis se pri njih lahko naročite kar preko spleta. Če jih boste obiskali, pa spotoma lahko poskrbite še za brezhibno čistočo svojega vozila, saj vam v AC Trobec ponujajo tudi pranje in notranje čiščenje avtomobila ter tudi različne druge storitve.

 

Updated: marec 17, 2020 — 9:14 pop
Business Center Slovenia © 2017