Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Učinkoviti in ekonomični električni radiatorji Vigo

vir: silenos-grijanje.com

Koliko znaša vaš račun za ogrevanje? Če se vam zdi, da je ta previsok oziroma da za ogrevanje plačate previsok znesek, se vam splača premisliti o alternativah. Na srečo jih je danes na voljo kar nekaj, zato imate na izbiro različne možnosti. Ena od njih je, da v vašo kopalnico namestite dodaten električni grelnik, s katerim jo boste lahko učinkovito ogreli na varčen način. Ekonomični električni radiatorji Vigo se v ta namen odlično obnesejo, saj jih odlikuje izjemna energetska učinkovitost in nizka poraba.

V čem je skrivnost energetske učinkovitosti?

Ekonomični električni radiatorji Vigo so zelo odzivni. To pomeni, da takrat, ko so prižgani, vzdržujejo konstantno temperaturo v prostoru in preprečujejo, da bi prišlo do njenega upada. Vsak padec temperature namreč pomeni, da je treba prostor ponovno začeti segrevati, če želimo, da bi bila temperatura v njem takšna, kot piše na termostatu. Če temperatura zelo pade, to pomeni veliko porabo energije.

Omenjeni grelnik zazna tudi najmanjše odstopanje od želene temperature in se na to res takoj odzove, zato kakršnega koli padca pri temperaturi niti ne boste opazili. Tako je poskrbljeno za vašo udobje in za ekonomičnost ter prihranek pri energiji. Za ponovno ogrevanje na želeno temperaturo tako porabi res samo zelo malo energije oziroma veliko manj, kot če bi prišlo do večjega padca temperature. Poleg tega pa za dodatno ekonomičnost skrbi še zaščita proti pregrevanju, ki preprečuje, da bi se grelec preveč segrel ter s tem po nepotrebnem trošil energijo.

Zakaj se v kopalnico splača namestiti dodaten grelec?

Dodaten grelec v kopalnici je vsekakor pametna ideja. Prav nam pride v prehodnih obdobjih in takrat, ko se naše primarno gretje pokvari ali ga ni možno uporabljati. Poleg tega pa se ga splača namestiti tudi v primeru, ko bi želeli pri gretju privarčevati, saj so sodobni grelniki zelo energetsko učinkoviti. Ker tak grelec priklopite na elektriko, stroškov montaže praktično ni, poleg tega pa je ta nezahtevna in vam ne bo vzela veliko časa.

Updated: oktober 4, 2019 — 10:24 dop
Business Center Slovenia © 2017