Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Učinkoviti, varčni in kakovostni električni radiatorji

Vigo EPK PRO

https://silenos-grijanje.com/proizvodi/vigo-epk-pro/

Učinkoviti, varčni in kakovostni – to so električni radiatorji Vigo! Z njihovim nakupom vsekakor ne boste zgrešili, saj se odlično obnesejo za ogrevanje prostorov. Ogrevanje z elektriko vam zagotovo omogoča vse potrebno udobje, saj je zelo enostavno. Primerno je za prav vse prostore, vključno s kopalnicami. V ta namen ima Vigo na voljo tudi različne modele, ki so primerni prav za namestitev v kopalnice.

Ogrevajte prostore hitro in učinkovito

Električni radiatorji Vigo imajo prav vse, kar potrebujete za to, da se lahko ogrevate hitro in učinkovito. Pri svojem delovanju so namreč 100% učinkoviti. Izbirate lahko med modeli z različno močjo, ki jih prilagodite glede na velikost prostora, ki ga je treba ogreti. K temu, da bo njihovo delovanje še boljše, pa pripomore tudi digitalni termostat, ki se samodejno ugasne, ko temperatura doseže želeno. Zaradi tega grelnik porabi veliko manj električne energije oziroma je poraba optimalna.

Izbirate lahko med stenskimi ali samostoječimi modeli v različnih izvedbah, prav vse pa so zasnovane tako, da kar se da dobro porazdelijo toploto po prostoru ter so hkrati varne za uporabo. Vsi modeli imajo varnostno zaščito, ki preprečuje pregrevanje, ter so osnovani na tak način, da se sama površina grelnika ne segreje preveč. Vsi modeli so tako varni za uporabo, poleg tega pa imajo tudi 5 let garancije, kar je še en razlog več, da jim lahko popolnoma zaupate.

Vigo EHR

https://silenos-grijanje.com/proizvodi/vigo-ehr/

Električni radiatorji Vigo za kopalnice

Med drugim so na voljo tudi modeli, ki so prirejeni posebej za ogrevanje kopalnic. Med njimi je Vigo EHR, ki ni le grelnik, ampak ob enem tudi električni sušilnik. Tako združuje dve funkciji v enem in je zaradi tega zelo uporaben. Zasnovan je v obliki lestve, na katero zlahka obesite mokro perilo ter tako poskrbite, da se to med gretjem prostora še posuši. Tako pri ogrevanju kopalnice kot pri sušenju perila je zelo učinkovit in se dobro obnese.

Tak grelnik oziroma sušilnik deluje popolnoma samostojno in neodvisno od centralne kurjave, niti ni potrebe po kakršnih koli dodatnih inštalacijah za priklop. Upravljate ga s pomočjo regulatorja, ki omogoča prilagajanje temperature glede na vaše trenutne potrebe. Vigo EHR imate na razpolago v več različicah, med katerimi so tako taki v beli kot inox ali kromirani barvi, razlikujejo pa se tudi glede na dimenzije in moč ogrevanja.

Updated: januar 20, 2020 — 1:10 pop
Business Center Slovenia © 2017