Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Varčni radiatorji Glamox imajo 5 let garancije

Varčni radiatorji Glamox se ponašajo s kar petimi leti garancije. To je dokaz njihove zanesljivosti in kakovosti, zaradi česar so pri ogrevanju tudi nadvse učinkoviti. Sodobno tehnološko opremljeni grelniki namreč lahko zelo dobro ogrejejo vse vrste prostorov ter poskrbijo za udobje v njih. Obenem pa gre za modele, ki za to porabijo kar se da najmanj energije možno, zato so dobra izbira tudi z energetskega vidika.

Električni radiatorji Glamox (1)

Za katere prostore so primerni takšni grelniki?

Električni grelniki so namenjeni uporabi v različnih prostorih. Ker so varčni radiatorji Glamox zasnovani tako, da imajo dobro zaščitene vse električne inštalacije, in ker obstaja več različic, se jih lahko uporablja praktično kjerkoli. Tako je njihova uporaba možna povsod tam, kjer se pokaže potreba po ogrevanju, pa naj si bodo to:

  • bivalni prostori,
  • kopalnica,
  • poslovni prostori,
  • pisarne,
  • vikend,
  • apartmaji,
  • počitniške hiške,
  • katerikoli drug objekt, v katerem je na voljo električna napeljava.

Dvoslojna izolacija in nizka poraba

Varčni radiatorji Glamox se ponašajo z obilico odličnih lastnosti. Gre namreč za ene najboljših grelnikov na tržišču, ki so vsekakor zelo premišljeno izdelani in narejeni tako, da delujejo kar se da učinkovito s čim manjšo porabo energije. Za to poskrbijo tehnične karakteristike, ki odražajo visoko kvaliteto takšnih proizvodov. Med njimi sta zagotovo dvoslojna izolacija in zaščita proti pregrevanju, ob enem pa za nižjo porabo skrbi tudi senzor za zaznavanje odpiranja oken in vrat ter različne druge funkcije, ki grelniku omogočajo, da poraba električne energije ni prevelika. To je gotovo eden od pomembnih razlogov, zakaj se splača odšteti tistih nekaj evrov več za kakovosten grelnik, saj boste na dolgi rok pri porabi energije z njim gotovo privarčevali.

Grelnik brez toplotnih izgub

Varčni radiatorji Glamox vso energijo, ki jo dobijo iz omrežja, pretvorijo v toploto, saj skorajda nimajo toplotnih izgub. Ravno to pa je glavna razlika v primerjavi z drugimi grelniki, ki se jih ravno tako da kupiti na tržišču. Čeravno tudi ti delujejo na podoben način in elektriko pretvarjajo v toploto, pa so pri tem manj učinkoviti kot varčni radiatorji Glamox. Slednji namreč kar več kot 99 % energije učinkovito pretvorijo v toploto, kar je veliko več kot pri večini drugih modelov. Zaradi tega imajo Glamoxovi radiatorji tudi nižjo porabo oziroma lahko z manj energije bolje ogrejejo prostor kot modeli drugih proizvajalcev. Vse to pa se še kako pozna tudi pri stroških ogrevanja.

V kolikor namreč za ogrevanje določenega prostora izberete grelnik, ki porabi manj električne energije kot drugi modeli, bodo tudi stroški zanjo manjši – zaradi tega boste za ogrevanje plačevali manj, a bo vseeno dovolj dobro poskrbljeno za to, da vam bo toplo. Tako je možno z njimi na dolgi rok kar nekaj privarčevati – že samo v času garancije, ki traja kar 5 let, boste tako pri porabi energije privarčevali kar nekaj energije in imeli cenejše ogrevanje, a ker gre za zanesljive grelnike, boste imeli pri ogrevanju nižje stroške še veliko dlje. Če se namreč odločite za kakovosten električni grelnik priznanega proizvajalca, se lahko zanesete na to, da bo imel zelo dolgo življenjsko dobo ter da bo še vrsto let po preteku garancije brezhibno deloval in učinkovito ogreval prostor, kamor ga boste namestili.

Updated: maj 23, 2023 — 11:09 dop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Business Center Slovenia © 2017