Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Poslovni naslov v Ljubljani brez najema pisarne

Se vam zdi najem pisarne zelo drag? Ste ugotovili, da v bistvu najraje delate od doma in zato najema pisarne v bistvu sploh ne potrebujete, kljub temu pa potrebujete poslovni naslov, na katerem boste registrirali podjetje? Ali pa morda delate predvsem terensko, zato se vam zdi nesmiselno najemati pisarno zgolj za to, da boste imeli tam sedež podjetja? V takšni primerih je virtualna pisarna tisto, kar potrebujete, saj vam omogoča imeti poslovni naslov v Ljubljani brez dragega najema fizične pisarne. Zakaj bi torej za drago in visoko najemnino najemali pisarno, če pa potrebujete zgolj naslov, ki bi ga lahko uporabljali kot sedež podjetja in na njem tudi registrirali svojo dejavnost?

poslovni naslov v Ljubljani

Najem pisarne in najem virtualne pisarne

Če želite imeti poslovni naslov v Ljubljani, imate na voljo več možnosti. Prvo gotovo predstavlja najem pisarne, torej prostorov, kjer boste lahko registrirali svoj sedež podjetja in tudi opravljali svojo dejavnost. Žal pa so najemnine za pisarne v slovenski prestolnici precej visoke in se še višajo, pisarno na dobri lokaciji pa je tudi zelo težko dobiti, sploh če imate še kakšne posebne zahteve – na primer možnost parkiranja, določeno kvadraturo, dvigalo ali kaj drugega. V primeru, da pisarno za opravljanje svoje dejavnosti nujno potrebujete, se je seveda treba potruditi najti čim boljšo možnost za najem in se pri tem zavedati, da dobra pisarna na dobri lokaciji verjetno tudi ne bo poceni oz. bo njena najemnina precej visoka.

Po drugi strani pa bi bil najem takšne drage pisarne stroškovno popolnoma nesmotrn oz. neupravičen, če slednje v resnici sploh ne potrebujete. Za vsakogar, ki dela od doma ali na terenu, najem pisarne predstavlja zgolj popolnoma nepotreben strošek. Sploh če je ta strošek zelo visok, se velja vprašati, ali ne obstaja tudi kakšna druga možnost. Na srečo obstaja: poslovni naslov v Ljubljani lahko dobite tudi, če se odločite za najem virtualne pisarne.

Kakšne so prednosti najema virtualne pisarne?

Zakaj se sploh odločiti za najem virtualne pisarne in kakšne prednosti to prinaša v primerjavi z najemom fizičnih pisarniških prostorov? Najem virtualne pisarne prinaša kar nekaj prednosti. Med najbolj pomembnimi, ki jih velja izpostaviti, so:

prednosti najema virtualne pisarne
  • poslovni naslov v Ljubljani,
  • možnost registracije podjetja brez najema fizične pisarne,
  • zmanjšanje stroškov poslovanja,
  • priročnost,
  • enostavnost,
  • ugodna cena,
  • fleksibilnost,
  • idealna možnost za vse, ki delajo od doma ali na terenu.

Kje najeti poslovni naslov v Ljubljani?

Poslovni naslov v Ljubljani lahko najamete pri različnih ponudnikih. Pomembno je, da izberete zaupanja vrednega in zanesljivega ponudnika, ki ima s takšno dejavnostjo že izkušnje in ki bo poskrbel za to, da boste lahko imeli sedež podjetja na njihovem naslovu registriran dalj časa brez težav. Obenem pa je z njim treba urediti tudi to, kako boste dostopali do pošte, ki bo naslovljena na vas in bo prispela na omenjeni naslov. Večina ponudnikov zaradi tega omogoča tudi možnost obveščanja o prispeli pošti ali celo njenega skeniranja in pošiljanja na vaš elektronski naslov. Ob vsem tem pa je pri izbiri gotovo pomemben faktor tudi cena – čim cenejši bo najem virtualne pisarne, bolj boste z njim zadovoljni.

Updated: maj 23, 2023 — 1:01 pop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Business Center Slovenia © 2017