Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Vrhunske kanalete za odvodnjavanje

Osnovo vsakega sistema za odvodnjavanje predstavljajo kanalete z rešetkami. Omogočajo namreč hitro odvajanje površinske vode, s čimer se izognemo težavam z njo. Hauraton ponuja vrhunske kanalete za odvodnjavanje, ki so primerne tako za odvodnjavanje dvorišč in drugih zasebnih površin kot tudi povsod drugje. Ustrezne kanalete namreč prenesejo zelo velike obremenitve, kar je zelo pomembno pri ureditvi prometnih površin ali okolice industrijskih objektov in skladišč. Tam namreč čez kanalete in rešetke, s katerimi je poskrbljeno za odvodnjavanje, vsakodnevno vozijo težki tovornjaki in druga vozila. Kakovostne kanalete vse to prenesejo brez težav.

Kakšne so vrhunske kanalete za odvodnjavanje oziroma katere lastnosti morajo imeti?
V vsakem primeru morajo učinkovito poskrbeti za odvodnjavanje površinske oziroma meteorne vode ter biti hkrati odporne ne le na zmrzal, ampak tudi na sol, s katero pozimi posipamo ceste in druge površine. Najbolje pa je, če so odporne tudi proti koroziji, saj se tako vizualno ne spreminjajo, ampak ohranjajo lep in eleganten videz. Danes so na voljo zelo odporne plastične mase, ki se odlično obnesejo tudi pri proizvodnji sistemov za odvodnjavanje. Hkrati pa so na voljo tudi materiali, ki so zelo prijazni do okolja, kar je prav tako zelo pomembno. Rešetke za kanalete so na voljo tudi v različnih vzorcih in barvnih kombinacijah.

Poleg vsega naštetega pa morajo biti kanalete vrhunske kvalitete narejene tako, da jih je enostavno in hitro vgraditi. Sodobni sistemi za odvodnjavanje so zasnovani prav na tak način. Vrhunsko izdelane kanalete so namreč lahke in izdelane tako, da jih lahko samo enostavno sestavimo skupaj. Pri tem ne potrebujemo niti nobenih vijakov ali česa podobnega, tako da je vgradnja res preprosta. Na manjših površinah ali v okolici svojega doma tako lahko za odvodnjavanje poskrbimo kar sami, pri bolj zahtevnih projektih pa je vsaj za načrtovanje odvodnjavanja najbolje zaupati strokovnjakom projektantom, ki nam bodo narisali natančen načrt. Pri načrtovanju nam lahko pomagajo tudi strokovnjaki s Hauratona, ki vam bodo z veseljem svetovali tudi pri izbiri posameznih izdelkov. Na njihovi spletni strani www.hauraton.si si lahko naročite tudi katalog oziroma poiščete kanalete in druge izdelke za odvodnjavanje, ki vas zanimajo.

Updated: marec 2, 2018 — 1:40 pop
Business Center Slovenia © 2017