Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Intercommerce – pakiranje in embaliranje

Potrebujete material za pakiranje oziroma embaliranje? Bi radi kupili kakovostno zaščitno folijo, klobučni papir, big bag vreče ali drugo vrsto embalaže? Morda nikjer ne najdete primernih kartonskih škatel za svoj izdelek? Ali pa bi potrebovali nasvet, kakšna embalaža bi bila najbolj primerna za pakiranje določenega izdelka? Potem obiščite Intercommerce – pakiranje bo z njihovimi izdelki zagotovo postalo veliko bolj enostavno!

Na voljo so številni izdelki

Ne glede na to, kateri izdelke za pakiranje iščete, vam pri tem lahko pomaga Intercommerce – pakiranje z ustrezno izbranimi izdelki lahko poteka hitreje in je cenejše, izdelki pa so bolje zaščiteni pred poškodbami, do katerih lahko pride med skladiščenjem ali transportom. Zaradi tega je smiselno izbiri ustreznih izdelkov za embaliranje posvetiti nekoliko več časa ter pri tem upoštevati tako ceno določene embalaže kot tudi to, kakšne lastnosti ima.

Dobra zaščita izdelkov med transportom in skladiščenjem

Pomembno je, da izbrana embalaža res dobro zaščiti izdelke, ki ga boste zapakirali vanjo ter da ustreza tudi glede na dimenzije in ostale lastnosti. Vsak izdelek je specifičen, zato je treba embalažo temu čim bolj prilagoditi. Prav tako pa jo je treba prilagoditi temu, da je embaliranje čim manj zamudno in poteka čim bolj optimalno, predvsem pa da stroški niso preveliki.

Pri tem vam lahko pomagajo tudi v podjetju Intercommerce – pakiranje je namreč nekaj, na kar se res dobro spoznajo, zato vam bodo znali dobro svetovati in vam pomagati. Pošljite jim povpraševanje z vašimi zahtevami in za vas bodo pripravili ponudbo različnih izdelkov, ki bi vam omogočili učinkovito embaliranje.

Stretch folija, big bag vreče in klobučni papir

Ne le, da se na pakiranje in embaliranje res dobro spoznajo, ampak imajo tudi zelo veliko izbiro izdelkov. Pri njih so na voljo stretch folije različnih vrst, priljubljene big bag vreče, folije za embaliranje sena, kartonska embalaža, klobučni papir in še mnogi drugi izdelki v različnih dimenzijah. Če v njihovi ponudbi ne najdete ustreznega izdelka, ki ga iščete, pa jih kontaktirajte in skupaj boste našli ustrezno rešitev!

Updated: april 20, 2022 — 8:36 dop
Business Center Slovenia © 2017