Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Silenos ogrevanje d.o.o. – vse za električno ogrevanje

Električni grelniki različnih kakovostnih proizvajalcev so vam na voljo tudi na spletu. Ponuja vam jih podjetje Silenos ogrevanje d.o.o. v svoji spletni trgovini, kjer lahko najdete široko ponudbo različnih modelov in rešitev za ogrevanje – in to izredno kakovostnih. Ponujajo namreč modele priznane skandinavske znamke Glamox, ki velja za eno najboljših in najbolj priznanih na področju ogrevanja z elektriko, obenem pa tudi grelnike znamk Vigo in Radialight, ki se odlično obnesejo pri ogrevanju prostorov, še posebej pa pri ogrevanju kopalnice.

Električni radiatorji Vigo - Radialight

Zakaj se ogrevati ravno z elektriko?

Električni radiatorji, kakršne ponuja Silenos ogrevanje d.o.o., ponujajo zelo kakovostno ogrevanje. Takšno ogrevanje je enostavno, priročno in učinkovito, hkrati pa tudi zelo udobno, zato se zanj odloča vedno več ljudi. Električni grelniki omogočajo hitro namestitev brez nepotrebnih dodatnih stroškov, saj je za vzpostavitev takšnega ogrevanja potreben zgolj nakup grelnika, ki ga priklopimo v električno vtičnico. Razen zneska, ki ga boste odšteli za sam grelnik, tako z vzpostavitvijo takšnega ogrevanja ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov, vse potrebno za njegovo vzpostavitev pa lahko poskrbite kar sami.

Samo upravljanje grelnika je zelo preprosto, naprava pa začne delovati takoj, ko jo priklopimo. Sodobni električni radiatorji so zasnovani tako, da nimajo toplotnih izgub, zato vso električno energijo učinkovito pretvorijo v toploto ter tako poskrbijo za to, da je prostor ogret v najkrajšem možnem času. Torej imajo 100-% izkoristek električne energije.

Hkrati pa sodobni modeli poskrbijo tudi za boljši zrak v prostoru, kar je še dodaten plus, zaradi katerega se splača odločiti ravno za takšen način ogrevanja. Ker so opremljeni tudi z raznimi dodatnimi varčnimi funkcijami, ki omogočajo pametno načrtovanje ogrevanja (npr. nočni in dnevni način, tedensko programiranje gretja …) in celo možnost nadzora nad njim na daljavo (nekateri modeli imajo wi-fi termostat), pa je možno z njihovo pomočjo tudi učinkovito zmanjšati porabo energije za ogrevanje, s tem pa zmanjšati tudi stroške, ki bi jih plačali za gretje.

Še dodaten razlog pa predstavlja skrb za okolje. Vsi vemo, kako pomembno je, da izbiramo zelene vire energije in se ogrevamo na način, ki čim manj onesnažuje okolje. Ravno zato se države trudijo za to, da bi čim večji del ogrevanja potekalo na elektriko, saj bi tako lahko tudi pozimi imeli čistejši zrak z manj emisijami. Električno ogrevanje je tako zelo prijazno do okolja, kar je pomemben razlog za to, zakaj ga izbrati. Večina drugih načinov ogrevanja namreč veliko bolj onesnažuje okolje in slabša kakovost zraka, zato obstaja verjetnost, da bodo takšni načini ogrevanja v prihodnosti celo prepovedani, medtem ko bo ogrevanje na elektriko več kot zaželeno.

Zakaj nakupovati v Silenos ogrevanje d.o.o.?

Silenos ogrevanje d.o.o. je podjetje, ki že več let deluje na področju električnega ogrevanja. Sodelujejo z več priznanimi znamkami električnih grelnikov, katerih modele imajo tudi v svoji ponudbi in jih nudijo svojim strankam na slovenskem trgu. Če bi radi kupili električni radiator, se vam vsekakor splača pogledati ponudbo na spletni strani silenos-ogrevanje.si . Njihovo spletno trgovino odlikujejo:

  • velika izbira različnih modelov,
  • kakovostni izdelki,
  • zaupanja vredna spletna trgovina,
  • možnost plačila na obroke,
  • hitra dostava,
  • možnost vračila,
  • garancija.
Updated: maj 23, 2023 — 10:12 dop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Business Center Slovenia © 2017