Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Kakovosten gel za nohte

Če iščete kakovosten gel za nohte, ga najdete na spletni strani MollonPro. Gre namreč za spletno trgovino, kjer lahko najdete raznolike pripomočke za nego in urejanje nohtov. Na voljo so tako profesionalni izdelki za kozmetične salone kot tudi za vse, ki si želijo nohte s kakovostnimi in profesionalnimi izdelki urejati doma.

Za profesionalno urejanje nohtov

V kolikor želite imeti profesionalno urejene nohte, se na manikiro odpravite v kozmetični salon ali k izkušeni nohtni stilistki oziroma si privoščite profesionalne pripomočke za nego doma. Ženske, ki stavijo na popolne nohte, se danes velikokrat odločajo za permanentne lake, saj so ti praktično trajni oziroma zdržijo veliko dlje kot druge vrste lakov. Zaradi tega je zelo popularen postal tudi gel za nohte, ki omogoča prav to – zelo dolgotrajno manikiro, zaradi katere bodo vaši nohti videti popolno dalj časa.

Poskrbite za lepše nohte!

Če si želite lepših nohtov, potem potrebujete gel za nohte. Ta naj bo kakovosten, saj bo le tako izgled vaših nohtov tak, kot si želite. Pomembno pa je tudi, kako ga na nohte nanesete. Pri tem morate upoštevati navodila proizvajalca ter izbrati tudi ustrezno bazo ali podlak. Zelo pomembna pri postopku pa je tudi ustrezna predpriprava nohtov.

V predpripravo nohtov sodi tako priprava nohtne plošče kot urejanje obnohtne kožice. Odmrla kožica namreč kazi videz nohtov, zato jo je treba odstraniti. A je to treba narediti na nežen način in previdno, enako pa velja za celotno predpripravo nohta na nadaljnjo manikiro in urejanje. Noht je treba najprej ustrezno razmastiti, spiliti in očistiti.

Takšna predpriprava je temelj, na katerem temelji vsaka manikira, zato mu je treba posvetiti kar nekaj pozornosti. Le tako bo končni nanos laka na naših nohtih res prišel do izraza oziroma bodo naši nohti res lepi, manikira pa obstojna. Če torej želite poskrbeti za res lepe nohte, samo kakovosten lak ali gel ne bo dovolj, ampak je treba imeti tudi kakovostne pripomočke za urejanje nohtov oziroma se na nego odpraviti v kozmetični salon.

 

Updated: junij 2, 2019 — 11:19 pop
Business Center Slovenia © 2017