Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Stenski grelnik za kopalnico Vigo

V kopalnici imamo običajno poleg talnega gretja ali klasičnega radiatorja montirano še kakšno dodatno grelno telo, ki se ga uporablja v prehodnih obdobjih oziroma takrat, ko je centralni sistem gretja izklopljen. Takšno dodatno grelno telo predstavlja tudi stenski grelnik za kopalnico Vigo priznanega norveškega proizvajalca električnih radiatorjev Glamox, katerega izdelke lahko kupite tudi v Sloveniji na spletni strani silenos-ogrevanje.si.

Kako ogrevati kopalnico?

V kopalnici mora biti zagotovo vedno toplo. Za to v sodobnem času lahko učinkovito poskrbimo, vendar pa je pri načinih ogrevanja smiselno razmišljati tudi o njihovi ekonomičnosti in o tem, kakšni bodo na koncu stroški za ogrevanje. Če bomo namreč izbrali ne le najbolj udoben, ampak tudi najbolj varčen sistem, bomo lahko občutno prihranili pri stroških ogrevanja. Zato se pred izbiro primernega načina ogrevanja vsekakor splača temeljito razmisliti o vseh možnostih, ki jih danes res ni malo.

Ena od možnosti, ki jo imamo na voljo kot glavni ali pomožni vir ogrevanja, je tudi elektrika. Ogrevanje na elektriko je v zadnjih letih vedno bolj v modi, saj gre za čist vir energije, ki je učinkovit v ta namen in tudi relativno poceni. Zato lahko z elektriko učinkovito in brez prevelikih stroškov ogrevate tudi kopalnico, pa naj si bo to le v prehodnem obdobju, ko je drug vir ogrevanja ugasnjen, ali pa celo čez celo leto. Torej je lahko elektrika brez težav tudi glavni vir gretja, saj je zelo učinkovita, sploh če izberete kakovosten električni radiator.

VIGO EHR - Električni radiatorji za kopalnico

Zakaj izbrati Vigo?

Stenski grelnik za kopalnico Vigo je prava izbira že zaradi svoje oblike, ki spominja na klasične radiatorje v obliki lestve. Torej ima prečke, ki so zelo uporabne. Na njih namreč tako lahko sušite brisače ali mokra oblačila, poleg tega pa za to, da se segreje, potrebuje zelo malo časa in je hkrati izjemno varčen. To pomeni, da za ogrevanje porabi izredno malo električne energije, kar vam omogoča, da vašo kopalnico z njim ogrevate na varčen način in brez prevelikih stroškov.

Updated: junij 19, 2019 — 2:24 pop
Business Center Slovenia © 2017