Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Najlepši nail art dodatki

Bi radi imeli lepo okrašene nohte? Si želite prav posebne manikire? Ali pa bi jo radi popestrili z nail art dodatki, kot so nalepke, 3D učinki in podobno? Nič lažjega – takšne manikire se lahko lotite tudi sami doma! Vse potrebne pripomočke namreč lahko kupite v spletni trgovini MollonPro, ki ponuja resnično široko izbiro in oskrbuje tudi kozmetične salone. Zaradi tega imajo na voljo ogromno različnih izdelkov za nego nohtov, kakršnih se ne da kupiti nikjer drugje. Odlikuje jih vrhunska kvaliteta, predvsem pa raznolike možnosti. Prav presenečeni boste nad tem, kako obsežna je njihova ponudba in kaj vse lahko kupite pri njih po ugodnih cenah.

Dodatki za nohte za vse okuse

V njihovi spletni trgovini so na voljo številni nail art dodatki. Izbirate lahko med nalepkami , kroglicami in kristali v različnih velikostih, barvah in oblikah, ki so izredno kakovostne, saj niso namenjene le uporabi doma, ampak tudi v kozmetičnem salonu. Z njimi lahko poskrbite za profesionalno urejene nohte, ki bodo res nekaj posebnega. Nalepkice za nohte v njihovi ponudbi so namreč res raznolike, zato lahko vsakdo najde kakšne zase, saj je izbira zelo velika in pestra. Na voljo pa so tudi prahi, s katerimi dosežete učinek ogledala, magični pesek za bleščave nohte, svetleči kristali, kaviar kroglice in še marsikaj drugega.

Kako se uporabljajo nail art dodatki?

Če želite imeti na nohtih prav poseben stayling, lahko uporabite nalepke, kristale ali različne druge dodatke, kot so kroglice ali magični pesek. Vsak od teh izdelkov vam omogoča unikatno manikiro, ki jo lahko kombinirate z različnimi laki za nohte po vaši izbiri. Poleg samih lakov boste za takšno manikiro potrebovali še nekatere druge pripomočke, ki jih prav tako lahko kupite v spletni trgovini. Za natančna navodila pa je najbolje pogledati kakšen Youtube video, v katerem je natančno predstavljeno, kako se uporablja posamezen dodatek na najbolj učinkovit način. Tam boste našli tudi različne ideje, kako jih kombinirati, da bodo vaši nohti videti resnično noro lepi.

Updated: december 6, 2018 — 3:29 pop
Business Center Slovenia © 2017