Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Nov električni kopalniški radiator

VIGO EHR - Električni radiatorji za kopalnicoPotrebujete nov električni kopalniški radiator? Potem vam priporočamo Glamox! Če še niste slišali za to blagovno znamko, vam lahko povemo, da gre za norveškega proizvajalca, ki slovi po svoji visoki kvaliteti. Zaradi tega Glamox pomeni sinonim za učinkovitost, varčnost pri porabi energije ter odličen dizajn, po katerem nasploh slovijo skandinavski izdelki.

V omenjenem podjetju se vsekakor trudijo za to, da bi izdelali kar se da kvalitetne radiatorje, ki bi s čim manjšo porabo elektrike čim bolje ogreli prav vsak prostor in bili tako čim bolj učinkoviti. V njihovi ponudbi so na voljo tudi radiatorji za kopalnico, ki so prilagojeni uporabi v tem prostoru, saj so odporni na vlago.

Pri odločitvi o tem, kakšen električni kopalniški radiator izbrati, mora biti na prvem mestu kvadratura prostora. Od tega je namreč odvisno, kako velik radiator potrebujete in kakšno moč mora imeti. Naslednja pomembna stvar pa je, koliko energije in časa porabi določen model za to, da ogreje želeni prostor na določeno temperaturo. Najbolje je, če določen model porabi čim manj električne energije in čim manj časa za to, da ogreje prostor tako, da vam je v njem prijetno. In prav to omogočajo radiatorji Glamox!

S kar se da minimalno porabo z njimi lahko hitro dosežete želeno temperaturo v prostoru. So namreč zelo varčni in učinkoviti. Upravljanje z njimi je preprosto, saj se v ta namen uporablja sodobne termostate, s katerimi se lahko regulira temperaturo in jo prilagaja glede na trenutne potrebe oziroma naše počutje, tako da nam je v kopalnici vedno prijetno.

Odličen in precizen termostat poskrbi tudi za to, da se radiator ne pregreje. S tem ne troši energije po nepotrebnem, kar je tudi eden od razlogov, zakaj je tako zelo varčen. Drugi razlog pa je ta, da termostat zazna tudi vsak padec v temperaturi. Takrat avtomatično začne spet greti in to praktično takoj, zato za ponovno ogrevanje porabi zelo malo električne energije. Zaradi tega je temperatura v prostoru konstantna oziroma takšna, kakršno nastavimo na termostatu.

Updated: november 14, 2018 — 11:58 dop
Business Center Slovenia © 2017