Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Siemens distribucija v Sloveniji

Če potrebujete Siemensovo opremo, je podjetje VRD Dankon pravi naslov za vas! Ena od njihovih temeljnih storitev je Siemens distribucija: preko njih kupite zanesljivo opremo tega vrhunskega nemškega proizvajalca, ki je znan po vsem svetu. Skupaj s Siemensom pa prirejajo tudi razne strokovne tečaje na njihovi opremi. Tečaji niso odlična priložnost le zato, da pridobite novo znanje, ampak tudi odlična priložnost za preizkus Siemensove opreme, PLC-jev in vseh ostalih naprav, ki jih potrebujete za industrijsko avtomatizacijo različnih procesov.

Siemens distribucija v Sloveniji je hitra, saj je v ljubljanskem skladišču na zalogi vsa standardna oprema. Med njo sodijo na primer krmilniki Simatic, ki so med uporabniki izjemno priljubljeni. Siemens distribucija poskrbi za to, da lahko takšne krmilnike zelo hitro dobite tudi v vašem podjetju. Prav tako pa so na voljo krmilniki LOGO!, ki veljajo za odlične mikro krmilnike tako za industrijsko kot za domačo rabo. Uporabljajo se na primer pri avtomatizaciji pametnih hiš, saj v majhnem ohišju ponujajo veliko, predvsem pa jih je zelo preprosto programirati. Iz tega razloga so primerni za različne namene in se jih ne branijo ne domači mojstri ne inženirji, ki se vsakodnevno srečujejo s programiranjem krmilnikov.

Če potrebujete kakršno koli Siemensovo opremo, jo v Sloveniji ni težko dobiti, saj zato poskrbi Siemens distribucija! Kot že rečeno, pa jo lahko na tečajih in izobraževanjih tudi bolje spoznate in preizkusite v praksi. Tako se boste še lažje odločili za pravo izbiro pri nakupu, saj boste točno vedeli, kaj vam ustreza. Poleg tega pa se lahko dogovorite tudi za profesionalno svetovanje pri izbiri opreme, kar je še posebej pomembno v primeru, da želite avtomatizirati celoten proizvodni proces. S pomočjo Siemensove opreme lahko to naredite na optimalen način, še posebej če vam pri izbiri pomaga izkušen svetovalec, ki takšno opremo za avtomatizacijo v industriji odlično pozna. Če torej potrebujete Siemensovo opremo za industrijsko avtomatizacijo, kontaktirajte podjetje VRD Dankon!

Updated: april 14, 2018 — 1:23 pop
Business Center Slovenia © 2017