Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Siemens PLC tečaji

VRD Dankon s ponudbo svojih tečajev skrbi za čim boljše poznavanje Siemensove opreme za avtomatizacijo. Njihovi Siemens PLC tečaji omogočajo:
– seznanjanje z Siemensovo opremo in njenimi možnostmi za avtomatizacijo
– učenje praktične uporabe Siemensove opreme in krmilnikov
– spoznavanje delovnega okolja za programiranje Siemensovih orodij in opreme
– uporabo enostavnih in bolj kompleksnih algoritmov ter obvladovanje njihovega programiranja
– zmožnost samostojne izvedbe prilagoditev Siemensovih orodij specifikam določene industrije

Uvodni tečaj za začetnike
Uporaba Siemensove opreme in krmilnikov za avtomatizacijo se lahko začetniku zdi zapletena, a s postopnim poznavanjem in dobrim učiteljem, ki zna razumljivo in potrpežljivo razložiti osnove tudi največjemu laiku, postane osnovno programiranje takšnega krmilnika rutina, ki jo brez težav obvlada vsak, ki vsaj malo pozna elektrotehniko in se pri svojem delu srečuje z industrijsko avtomatizacijo. Kljub osnovni stopnji tečaja je njegov poudarek na praktičnih napotkih in uporabi.

Nadaljevalni tečaj za poglobitev znanja
Na voljo pa so tudi različni nadaljevalni Siemens PLC tečaji za vse, ki pri svojem delu že uporabljajo Siemensove krmilnike oziroma so že opravili uvodni tečaj in si želijo nadgraditi svoje znanje. Tako se bodo naučili programiranja bolj kompleksnih algoritmov, predvsem pa še večje samostojnosti pri delu in različnih dodatnih možnosti, ki jih morda do sedaj niso poznali oziroma niso niti vedeli, da obstajajo.

Dodatni tečaji in izobraževanja
Tisti, ki se pri svojem delu srečujejo s specifičnimi problemi oziroma bi potrebovali točno določeno znanje, pa lahko izberejo različna dodatna izobraževanja, ki so namenjena prav vam. Poskrbeli bomo, da bodo naši inštruktorji oziroma učitelji odgovorili na vsa vaša vprašanja ter vam pomagali do znanja, ki vam bo olajšalo delo!

Updated: junij 26, 2017 — 1:40 pop
Business Center Slovenia © 2017