Business Center Slovenia

All about business in Slovenia

Urejanje vrtov po ugodni ceni

Imate težave s suho travo ali živo mejo, ki se je preveč razrasla? Ali pa ne veste točno, kako pravilno obrezati drevje? Morda pa samo nimate časa za določena vrtnarska opravila, zato vaš vrt ni tako urejen, kot bi lahko bil? Vrtnarsko podjetje Skerca poskrbi za urejanje vrtov po ugodni ceni. Namesto vas lahko poskrbijo za vašo trato, živo mejo, drevje, grmovnice in ostale rastline ter vrtnarska opravila, za katera nimate časa ali znanja.

Urejanje vrtov - Skerca.si

Urejanje vrtov – Skerca.si

Poskrbijo lahko tako za manjše kot večje vrtove, sadna in okrasna drevesa, cvetoče in druge rastline, ureditev okolice zasebnih in poslovnih zgradb itd. Urejanje vrtov tako obsega različna opravila, ki poskrbijo za lepo negovan vrt po ugodni ceni. Če se odločite za profesionalne vrtnarske storitve, bo vaš vrt strokovno negovan in vedno urejen, četudi vam za vrtnarska opravila sicer zmanjkuje časa.

Prav tako pa so profesionalne vrtnarske storitve prava rešitev takrat, ko kakšna od rastlin ne uspeva tako, kot bi si želeli. Drevje, ki se začne sušiti, lahko recimo rešimo s pravilnim obrezovanjem, prav tako je včasih treba poskrbeti za preveč razraslo živo mejo, ki sega že na sosednjo parcelo ali na cesto in podobno. Največkrat pa imajo ljudje na vrtovih težave s trato. Namesto da bi bila ta bujno zelena, je rumenkasta ali rjavkasta, poleg tega pa se med njo večkrat pokažejo zaplate zemlje, saj trata na določenih delih parcele sploh ne zraste ali pa odmre. Med njo je velikokrat tudi precej plevela in drugih rastlin ali pa je trava zelo redka.

Vse to so težave, ki jih lahko reši obisk vrtnarjev na vašem domu. Ogledali si bodo vašo trato in vrt  ter strokovno ocenili, kje so težave. Marsikdaj pomaga namakalni sistem, gnojenje ali prezračevanje trate ali drugačen način košnje oziroma mulčenja. V primeru, da se težav ne bo dalo enostavno rešiti, pa vam bodo predlagali polaganje travnih tepihov, kar predstavlja hitro in učinkovito rešitev za urejanje vrtov, s katero lahko pridete do lepše, bolj zelene in bujne mehke trate v res zelo kratkem času. Na podoben način bodo rešili tudi ostale težave z rastlinami ter poskrbeli, da bo ta čim lepši!

Business Center Slovenia © 2017